STANDARDSESSIONER

En session varer 90 minutter og er altid omkranset af en indledende og en afsluttende samtale. I indledningen sætter vi intentionen for dagens møde. Herefter arbejder vi praktisk og ofte fysisk. Der kan dog også indgå samtaleøvelser, decideret rådgivning eller anden inspiration i sessionen, hvis det er det, der er dit ønske. Det handler om dig, og hvordan jeg kan hjælpe dig videre. Du kan få mere idé om det praktiske arbejde her. Du kan vælge kun at tage en enkeltstående session eller vælge et forløb på 3 eller 5 gange. Der er rabat ved flere sessioner i et forløb.

— • —

FIND RO I REB

Jeg tilbyder en session, jeg kalder “Find ro i reb”: Jeg bruger rebene som “ekstra hænder” og skaber et rum med stemningsfuld musik og fysisk nærvær, hvor du kan blive holdt, udfordret og bevæget og måske forløst. Alle følelser og udtryk er velkomne i processen. Kommunikationen (mest non-verbal) er et væsentligt element. Du skal betragte dig selv som en aktiv modtager.

Fuld session (90 minutter) inkluderer for-samtale, en time i reb, tid til at lande samt afsluttende samtale. Kortere session (60 minutter) inkluderer for-samtale, 30 minutter i reb, tid til at lande samt afsluttende samtale. Du kan også her vælge kun at tage en enkeltstående session eller vælge et forløb på 3 eller 5 gange. Der er rabat ved flere sessioner i et forløb.

— • —

GRUPPESAMTALER (Højloftet Hygge workshop)

Jeg har i flere år med mellemrum faciliteret dybe gruppesamtaler med venner og bekendte omkring spisebordet. I min praksis tilbyder jeg dig et rum, hvor du kan tale i en gruppe om det, du ikke synes, du i øjeblikket kan dele med kolleger, venner eller familie.

Vi træner at mærke ind i os selv og tale fra hjertet, at lytte kærligt, åbent og uden at dømme eller kommentere samt at formulere vores ønsker, længsler og bede hinanden om hjælp, feedback, gode råd med mere.

Målet er at blive bedre til at stå ved os selv, præcis som vi er, og derigennem forbedre vores relationer, så de går dybere og bliver mere ærlige. Inspirationen kommer blandt andet fra de utallige delinger jeg har deltaget i på tantraworkshops, shamankurser og Authentic Relating Training.

Jeg forventer at lave grupper, der kører mindst 5 møde-gange for at skabe tryghed i gruppen. Herefter lægger jeg op til at gruppen fortsætter på egen hånd. Kontakt mig, hvis du er interesseret. Se priser her

— • —