Nærvær og nye workshops

Et af mine oprindelige ønsker var at blive kropsligt tryg og bedre til at kommunikere i fysisk berøring med et andet menneske. Jeg gik fra at være modtager af massage og kropsterapi til selv at være aktiv i tantriske workshops med øjenkontakt og berøring. Undervejs stødte jeg på den japanske bondage, kinbaku og har taget grundig undervisning i teknik og sikkerhed.

Reb i flere versioner

Reb er for mig et fantastisk redskab i forhold til at give berøring og holde om andre uden at bruge en masse kræfter. Med rebene kan jeg f eks skabe et længerevarende fast kram eller ”omfavne” kropsdele jeg kan have svært ved at nå hos en person, der fysisk er større end mig.

Jeg bruger både rebene i de individuelle sessions RELAX IN ROPES, i den nyoprettede workshop FIND RO I REB og introducerer også gerne rebene til grupper af nysgerrige på ædru polterabends, hyggeaftener i foreninger, vennegrupper etc. Her er lidt fotos fra en nyligt afholdt FIND RO I REB.

Hvis du er nysgerrig

Du kan læse mere om de forskellige måder, du kan snuse til rebene på hos mig i de ovenstående links. Du kan også være modig og melde dig til den næste FIND RO I REB-workshop, nytårspris 200 kr. pr næse:

Onsdag den 17. januar 2024, kl. 18.30-20.30 i Kongens Lyngby. Tilmelding på mail senest 14. januar 2024.

Bliv prøvekanin

Jeg arbejder med at udvikle flere former for workshops. Her har jeg brug for nogen at prøve ideerne af med og få tilbagemeldinger fra. En workshop koster derfor kun 100 kr. pr deltager. Tilmelding på mail. Herefter sendes oplysninger om betaling og adresse. Næste prøve er:

LYT TIL DIN LYD onsdag den 3. januar 2024 kl. 18.30-20.30 i Kongens Lyngby

Om ”LYT TIL DIN LYD”

Da jeg var barn, var der meget jeg ikke måtte med min stemme. Helst skulle jeg være afdæmpet og stemmen skulle lyde pænt. Gennem mit arbejde blandt andet i tantraens verden hvor åndedræt og lyd er vigtige nøgler, har jeg fået et friere og gladere forhold til min stemmes mange varierede lyde og udtryk.

På workshoppen vil vi korte øvelser undersøge vores forhold til vores egen stemme og hvad vi har lært den må og ikke må. Vi vil lave lege med stemmen og gå lidt på opdagelse. Vi vil også mærke efter, om vi kan bruge vores egen lyd til f. eks. at forløse følelser og trøste os selv. Måske giver disse smagsprøver dig mod til at bruge din stemme på en ny måde i din hverdag?

Max. 6 deltagere. Workshoppen varer 2 timer og foregår på dansk. Ingen deltagerforudsætninger.

GLÆDELIG JUL OG ET FANTALASTISK NYTÅR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>